Thought Reflections coaching

Stilstaan bij jouw route in het leven

Bij Thoughts Reflections erkennen we dat iedereen uniek is. Iedereen is namelijk de kunstenaar van zijn eigen leven, niks is goed of fout. Een opvolging van keuzes die je hebt gemaakt in het leven, geeft alleen maar aan hoe jij toen in het leven stond door de referentie kaders van dat moment. Maar zoals alles op deze planeet groeit, groei en verruim dus ook de manier, hoe jij naar de wereld kijkt.

Na het denken heb je te met je gedrag, je handelingen, waar jij in geloof daar handel je naar. Soms is verstandig om ff terug te kijken naar je gedrag., bijvoorbeeld op het gebied van eten of drinken wat versta jij onder ontspanning of bewegen. Kijk naar de uitkomst voel jij je gezond ben je in balans. Gaat het goed met je relaties met je partner, je familie, je vrienden, je collega’s. en misschien zelf het belangrijkste met je zelf.

De grootste project die je kan bestuderen in je leven ben je zelf. Waarom voel je wat je voel en denk je wat je denkt. En hoe beïnvloedt dat je leven.  En als het je niet bevalt hoe kan je het veranderen of verbeteren?